ENG| NED

True Stories

01

Content marketing that matters


Sterke merken zijn voortdurend interessant en relevant. Zijn verbonden met de wereld van hun publiek. Begrijpen hen en willen met hen meebewegen. Weten dat opvallen niet genoeg is om voorkeur te ontwikkelen. Zij investeren in de kwaliteit van de relatie met hun eindgebruikers.

5IVE is in 2014 opgericht door Born05. Het is hét content marketing bureau van Nederland dat mensen en merken verbindt. Met verhaallijnen die bijblijven. En verhalen die ertoe doen.

We zijn moderne ambachtslieden die precies weten wát er moet worden gemaakt. We zijn vindingrijk en resultaatgedreven. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan betekenis, betrokkenheid, voorkeur en loyaliteit.

Per opdracht bepalen we de inhoud, vorm en middelen die nodig zijn. Wij sluiten niets uit. As long as it fits the story.

5IVE visie


02

Echte verhalen zorgen voor betekenis


De beste relaties zijn eerlijk. Kwetsbaar. Ontdaan van verhullende suikerlaagjes. Dat is niet minder mooi. Integendeel. Deze relaties zijn oprecht. Respectvol. En betekenen daardoor zoveel meer.

In het roerige medialandschap worden veel rollen aangenomen. Dat is leuk voor eventjes. Maar niet voor lang. Het publiek prikt er doorheen. Eist meer van merken. Vraagt om echte ervaringen. Echte verhalen. Dat doen wij ook. Daarom werken wij voor sterke merken. Die niet bang zijn om zichzelf te zijn. Die geloven in wat ze doen en daarover willen vertellen. Merken die oprecht geïnteresseerd zijn in hun klanten en medewerkers.

Wij werken voor sterke merken. Die niet bang zijn om zichzelf te zijn. Die geloven in wat ze doen en daarover willen vertellen.

De overtuigingen van deze merken zetten wij om in verhalen waar het publiek op zit te wachten. Die relevant zijn, of verrassend. Die hen laten wegdromen, of juist aan het nadenken zetten. Verhalen waaruit blijkt dat ze serieus worden genomen. Echte verhalen.

This is 5IVE

03

Unieke bundeling van expertise


5IVE is nieuw, maar heeft een rijke geschiedenis. Het bureau wordt geleid door Alec Bergsma en Dennis van Vugt. Contentmakers in hart en nieren die hun sporen hebben verdiend in de traditionele en hedendaagse mediasector.

Samen met onze internationale opdrachtgevers ontwikkelt 5IVE content strategieën, overkoepelende merkverhalen, creatieve concepten, intelligente formats, content programmeringen en natuurlijk: de echte verhalen. We doen dit voor zowel interne als externe doeleinden.

5IVE opereert op meerdere kanalen: print, mobile, online en social. We vertellen krachtige verhalen in tekst, maar ook in fotografie en video. Onze multidisciplinaire strategen en makers weten precies wat er moet worden gemaakt en ook: door wie. Niet zelden zullen we ons netwerk van specialisten inzetten om de verhalen (af te) maken.

Wat we doen

04

5IVE works


En dan het echte werk, de resultaten van ons gedachtengoed. Zoals je ziet, zijn we breed geëngageerd.

We maken prachtige reiscontent voor iFly KLM Magazine, heerlijke koffieverhalen voor L’OR EspressO EXPRESS en scherpe copy voor de succesvolle SENSEO® Moments-campagnes. Maar we ontwikkelen ook de communicatiestrategie en de multimediale executie voor Decathlon.

Projects

05

Nieuwsgierig? Tel tot 5IVE, en dan bel je ons op. Of je stuurt ons een mailtje.

Maliesingel 28A
3581 BH, Utrecht
Nederland

Open Google maps
Kaart bekijken Kaart sluiten